Υπηρεσίες

Αν ψάχνετε για εκδρομές εσωτερικού-εξωτερικού, ενοικιάσεις πολυτελών λεωφορείων, εκδρομές σχολείων-συλλόγων και transfer, τότε είστε στο σωστό μέρος.

 

 

 

 

 

 

Το NRG KING TRAVEL είναι μία εταιρεία που ιδρύθηκε μέσα από την ανάγκη μας να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας στο χώρο του τουρισμού, την αγάπη μας για τα ταξίδια και την περιπέτεια.

Σκοπός μας είναι να μπορούμε να σας παρέχουμε ταξίδια μοναδικά και αξέχαστα με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Μη διστάσετε να μας δείξετε εμπιστοσύνη και να κερδίσετε πολύτιμες στιγμές που θα θυμάστε για πάντα.

 

Ταξίδεψε μαζί μας

Διάλεξε ανάμεσα στις διαθέσιμες υπηρεσίες μας

Εκδρομές Εσωτερικού

Γνωρίστε μαζί μας όλη την Ελλάδα. Ακολουθήστε μας στις μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές σε ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Εκδρομές Εξωτερικού

Διοργάνωση πολυήμεων ταξιδιών στο Εξωτερικό. Δείτε μαζί μας την κουλτούρα και τον πολιτισμό άλλων χωρών.

Ενοικίαση λεωφορείων

Εάν θέλετε να οργανώσετε την μεταφορά σας με άνεση και ασφάλεια τότε επιλέξτε ένα από τα λεωφορεία του ιδιόκτητου στόλου μας.

Σχολικές Εκδρομές

Η μεταφορά μαθητών για εμάς αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη ευαισθησία. Οι έμπειροι οδηγοί μας είναι οι πλέον κατάλληλοι για αυτή την δουλειά.

Εκδρομές Συλλόγων

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά συλλόγων σε όλα τα μέρη. Η ευελιξία του στόλου των λεωφορείων μας είναι αρωγός σε αυτή την κατεύθυνση.

Μεταφορές από και προς Αεροδρόμια και Λιμάνια

Επιλέξτε ανάμεσα στα λεωφορεία μας για την μεταφορά σας σε οποιδήποτε αεροδρόμιο και λιμάνι.